Descripció

Des del nostre servei d'instal·lacions elèctriques i de control, us oferim muntatge i legalització d'instal·lacions electrohidràuliques a mida. Fabriquem i instal·lem quadres elèctrics de la més alta tecnologia i proporcionem sistemes de telecontrol i monitoratge de tots els elements físics que es troben ubicats en una sala tècnica (Bombes, motors, sensors, cabalímetres, etc.)

Gestionem i mantenim les instal·lacions de forma digital i a distància a través del software SCADA de control, que permet monitorar i supervisar a temps real tot el servei d'aigües. Aquest servei el duem a terme tant per a localitats i xarxes d'aigua en general, fins a clients específics que necessiten disposar d'aquest servei per a millorar, optimitzar i detectar possibles problemes a les seves instal·lacions com per exemple estacions de tractament d'aigua potable, càmpings o camps de golf o futbol entre altres.

Que oferim?

Muntatge i disseny a mida

Solucions adaptades a les seves necessitats

Quadres elèctrics d’alta tecnologia

Sistemes de telecontrol i monitoratge

Dissenyem sistemes de monitoratge a mida perquè controli la seva instal·lació d'aigua des de qualsevol punt a temps real.